Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki mikrofon?

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem dosyć nietypowy, znajoma pracuje w budce gdzie przez 3/4 dnia musi dość głośno mówić aby zachęcać ludzi do skorzystania z tej właśnie budki, oczywiście przed gra muzyka z głośników i teraz nie wiem czy to jest jakaś mała wieża czy coś, bo widzę tylko dwa głośniki na ladzie, które idą po kablu na dół, muzyka leci przez pendrive a więc wejście usb, chciałem załatwić mikrofon aby ułatwić pracę, lecz jak zobaczyłem na google tych mikrofonów jest mase i kilka rodzai. Nie wiem czy jest tam wejście aux na mikrofon, ponieważ najbardziej pasowałby mi przewodowy po kablu jack, w większości wejścia są 3,5mm. 6,5mm są chyba do tych większych głośników?? Myślałem nad "Mikrofon TRUST Starzz All-round Microphone" wejście mini-jack 3,5mm z wtyczką słuchawki / mikrofon. Lub Thomson M151 Spytacie, to dlaczego nie mogę się spytać z czego leci muzyka albo czy ma wejście aux? Nie chce powiedzieć ;)

Mam też wieżę w domu i np. w głównej kolumnie mam tylko wejście na słuchawki w głośnikach również brak wejścia. Może znacie jeszcze jakieś inne typy np. przez usb po kablu? 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...