Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mój kumpel ma problem z launcherem w lolu, a mianowicie gdy się zaloguje do lola, launcher tak jak by się minimalizuje, jest ikonka na pasku zadań i gdy na nią klika nie może go otworzyć, a na pulpicie pojawia się biały prostokąt, ktoś z was może miał to samo lub domyśla się jaka jest tego przyczyna i jak to naprawić? Bardzo proszę o pomoc 😞 Przed tym co się stało, powiedział mi że próbował się zalogować na serwer pbe, a w tym samym czasie miał odpalone konto na normalnym cliencie, gdy próbował się wylogować właśnie takie coś się stało. Poniżej wstawiam zdj. Dodam jeszcze że ponowne zainstalowanie lola nie pomogło... 

received_934358550324097.jpeg

Edytowane przez Avicca
  • Aive zmienił(a) tytuł na Problem z launcherem
  • 1 rok później...
Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem... Nie mam już pomysłów jak z tym walczyć, po prostu launcher po uruchomieniu z klienta Riot nie chce się poprawnie uruchomić. Dałaś radę to naprawić, podpowiesz jeśli tak? 

Opublikowano
W dniu 16.03.2022 o 21:35, Sadox88 napisał:

Mam dokładnie ten sam problem... Nie mam już pomysłów jak z tym walczyć, po prostu launcher po uruchomieniu z klienta Riot nie chce się poprawnie uruchomić. Dałaś radę to naprawić, podpowiesz jeśli tak? 

Próbowałeś użyć Hextech Repair Tool i pisać do supportu League of Legends na ich stronce?
Można to zrobić tutaj (klik lub link poniżej):

To jest ukryta treść, proszę

giphy.gif