Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Przy Wyborze Gry

xbox  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. ktora z tych inne tytuly pisz nizej

• Tekken 6
    • Fifa 10
      0
    • Bad Company
    • Finaly Fanstasy 13
      0
    • Forza Motorsport 3
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko jaką gre byscie polecili na xbox 360 z tych powyzej i jak sami macie albo chcielibysci miec i polecicie poczatkujacemu posiadaczowi xboxa 360 ??

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

z miłości do fps'ow bym wybrał BF BC 2, Cod mw2 albo rainbow six vegas 2 ;)

ewentualnie Final fantasy

jeśli chcesz piłkę nożną to bardziej proponuje Pro evolution soccer fifa to chłam ...

tekken 6 odpada bo szybko można przejść ;/ ale zapewnia frajdę dla 2 osób

Forza Motorsport 3 nie znam tej gierki więc się nie wypowiem ;)

Opublikowano

Mam Xbox'a 360' i kupilem ostatnio B:BC2 Single Player krótki, lecz fajny dubbing :D

Na multiplayerze gra się super więc polecam Ci jak najbardziej B:BC2.

logo_black3.png

Opublikowano

Ja zaczynałem Od Fify moim zdaniem Fifa lub PES to podstawa :),

Ale jezeli wolisz Fps to polecam ci Cos jak Call of Duty, Nie wypowiem się nad Bad Company bo widziałem tylko Gameplay PC a sam na Xboxie nie grałem :(

Opublikowano

calkiem mi zamieszaliście bo ja najbardziej z poczatku bylem za tekkenem to co Lenart powiedzial frajda dla dwoch osob a bc2 bym kupil dopiero jak internet podepne do xboxa bo chwilowo nie mam a single szybki jak tu ktos powiedzaj i nie bardzo podoba mi sie sposob sterowania w fps wiec raczej chwilowo odpada moze kiedy indziej a mogłby mi ktoś powiedziec ile tak srednio potrzeba na przejscie FF 13? bo bardzo mi sie podoba ta seria i jeszcze jedno ile kosztuje oplata za xbox live bo narazie mam 3 miesiace darmowe po rejestracji a rejestrowac mozna sie trzy razy wiec okolo 9 miesiecy bede miec a co potem czy oplaca sie to??

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Tekken 6, Fifa '10 albo Forza Motorsport 3. Z tych trzech wybrałbym coś. Tekken, wiadomo klasyk, we dwoje można grać. Fifa, może na PC to chłam, ale na konsolach wymiata, PES nie ma szans i można grać też we dwójkę. Forza, najlepsza jak dotąd samochodówka na konsole(exclusive na X'a).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

dzieki wszystkim za pomoc wybralem tekkena 6 juz zaczynam czekac na kuriera z allegro kazdy kto pomogl dostanie + tak w ramach podziekowania za poswiecony czas mozna zamknac juz

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...