Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Essentials

pan_krewetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem z pluginem Essentials, zakupiłem niedawno serwer w hostingu TitanAxe, i po restarcie serwera resetuje mi Essentials(plik config), jak sprawić by nie resetował on się co każdy restart serwera? Proszę o pomoc !!

Opublikowano
3 minuty temu, RybekPL napisał:

Witaj, Po restarcie usuwa ci się cały config.yml ?

Nie, chodzi o to że resetuje się on do podstawowej formy, czyli jak coś edytował to to znika 

Opublikowano

Aha, Okej tez tak miałem ale to było moje zaniedbanie prawdopodobnie wystarczyło że zmieniłeś coś nie tak i confing.yml sie restartuje.

Zalecam jak zmieniasz coś to patrz uważnie na spacje ile ich robisz i na błędy takie jak false moze wpisaleś z błędem lub true z błendem przyczyn jest wiele może to być nawet Format czatu.

Patrz uwaznie na confing jak zmieniasz i na błędy. (Albo może postawiłeś poslskie znaki ś,ń,ł)

Pokaż tu ten confing popatrze trochę na niego (Jeśli masz gotowy ten co sie restartuje), A używasz NotePada++?

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano
6 minut temu, RybekPL napisał:

Aha, Okej tez tak miałem ale to było moje zaniedbanie prawdopodobnie wystarczyło że zmieniłeś coś nie tak i confing.yml sie restartuje.

Zalecam jak zmieniasz coś to patrz uważnie na spacje ile ich robisz i na błędy takie jak false moze wpisaleś z błędem lub true z błendem przyczyn jest wiele może to być nawet Format czatu.

Patrz uwaznie na confing jak zmieniasz i na błędy. (Albo może postawiłeś poslskie znaki ś,ń,ł)

Pokaż tu ten confing popatrze trochę na niego (Jeśli masz gotowy ten co sie restartuje), A używasz NotePada++?

NotePada++ Używam a configu niestety nie mogę wysłać ponieważ mam go na komputerze na którym obecnie nie mam dostępu do internetu 

EDIT: Dzięki za pomoc i jak coś najwcześniej dopiero rano mogę wysłać ale to jak chcesz 

Opublikowano
2 godziny temu, rafal12335 napisał:

I jak? Problem rozwiązany?

Ty pomagasz czy tylko sobie podbijasz ilość postów napisanych?

MPCForum Baner (4).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...