Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Probem]Inni Nie Mogą Sie Połączyć Z Moim Serwerem Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo kolega chce sie połączyć z moim serwerem hamachi on jest też podłączony do mojej sieci lecz gdy wchodzi na spol

z końcówką 100 to pokazuje mu sie błąd połączenia z serwerem a jak z normalną końcówką wcale nie chce sie połączyć

ja mam modem który podłancza sie do telefonu a on ma bez przewodowy

i czy jeszcze inni mogą sie połączyć z moim serwerem jeśli mają radiówke , i czemu mnie loga z serwa mojego jak odrazu przywołam dużo metków i chce je rozwalić i jest odrazu lag internetowy i mnie loga

Proszę o POMOC :D

Opublikowano

Z końcówką .100 wchodzi tylko ty....gracze muszą mieć normalne Ip ze zwykła końcówką.

Jeśli dalej będzie ten błąd się pokazywał wyłącz zaporę systemu WIndows

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

niestety jest taki problem że jak wyłącze zapore internet przestaje działać morze jakieś inne pomysły

Napewno to wina modemu dlatego że przez ten modem od ORANGE ZTX .... komputer podczas wyłanczania wyskakuje bład cały ekran niebieski itp tak jak by byłą jakaś awaria systemu

Licze na inne pomysły

Opublikowano

Lecz gdy wchodzi na spol z końcówką 100 to pokazuje mu sie błąd połączenia z serwerem

To jest oczywiste bo tylko osoba która hostuje serwer może używać końcówki .100

a jak z normalną końcówką wcale nie chce sie połączyć.

Oczywiste, blokuje się port bądź porty "Klient -> Serwer" się nie zgadzają,

Klient otwiera port 11002 po czym nie może otworzyć portu 13000 który odpowiada za wybór postaci i dlatego to stoi cały czas na "Zostaniesz Połączony"

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...