Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] Zapraszam na JaKo Gaming

Hard.Bass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdeczne moi drodzy.Rozpocząłem przygodę ze streamowaniem oraz YT  półtora miesiąca temu. Do tego czasu zaobserwowało mnie 300 osób , które są zainteresowane moją twórczością. Mam 23 lata , mieszkam za granicą , mam bardzo dobry sprzęt do nagrywania jak i kamerę gdzie możesz mnie zobaczyć. Streamuje dla siebie jak i dla was. Obowiązuje pełna kulturka i miła atmosfera na streamie. Ja jestem bardzo pozytywną osobą , z którą można się pośmiać oraz pograć. Organizuje różne eventy jak i Giveaway'e dla osób , którę wsiądą na nasz statek rozrywki ! :). Zapraszam serdecznie

Streamuje codziennie po za niedzielą. Grafik streamu znajduje się na stronie FB.

Nie uznaję osób bardzo toxycznych. Tworzymy wspólnie " Community " i jest to również mój cel dla nas by ją tworzyć. Posiadamy własnego Discorda oraz Grupę.

Aktualnie znajduje się w GOLD 3. Niestety spadłem w tym miesiącu 2x z Gold 2 do Gold 4 -_- :D. Lecz gram z wszystkimi , którzy są chętni.

LINKI : 
LINK DO STRONY FACEBOOK gdzie odbywają się streamy.

LINK DO NASZEGO DISCORDA

LINK DO KANAŁU YOUTUBE

• xOstateczny zmienił(a) tytuł na [Stream] Zapraszam na JaKo Gaming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...