Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dell INSPIRION 3541 wentylator

mariano1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem, wczoraj robilem czyszczenie laptopa ktory jest w tytule, pasta itp oraz wymienialem wentylator poniewaz bardzo glosno chodzil i po dokladnych czyszczeniu nadal bardzo glosno robil wiec postanowilem go wymienic, poszukalem w necie dokladnego modelu tego wentylatora i zobaczylem na allego, ze ktos wlasnie taki sprzedaje w dobrej cenie, wiec mysle ze kupie, czytam ogolnie ogloszenie i patrze kompatybilne z moim laptopem, kupilem wentylator robie fajnie podlaczam go do laptopa i co? Nie kreci sie, nie wiem czym to jest zrobione bo stary wentylator jest doslownie 1:1 z nowym, nie wiem co sie dzieje prosze o pomoc, do waszej dyspozycji dolaczam zdjecia oraz aukcje na allego"

Aukcja: https://allegro.pl/oferta/wentylator-dell-inspiron-15-3541-3542-3543-8534017219?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_Komputery&ev_adgr=Części+do+laptopów&gclid=EAIaIQobChMI86rNiL-N6gIVBMAYCh2Hzg2WEAQYASABEgJyWvD_BwE

Prosze o pomoc.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Opublikowano

Możliwe, że ma wadę fabryczną i nie będzie wstawał podczas uruchamiania. Z tego co widzę w opiniach, to ktoś miał również wadę fabryczną i w Twoim przypadku może być ten sam problem. Oczywiście jest to czysta spekulacja, gdyż problem może leżeć po stronie Twojego sprzętu lub montażu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...