Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antycheat dużych serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak rybek napisal maja swoje systemy albo najlepszy na rynku ktory blokuje praktycznie wszystko "Spartan AntyCheat" jest to platny antycheat i kosztuje 25e

Opublikowano
4 minuty temu, a97ssjmc napisał:

Tak jak rybek napisal maja swoje systemy albo najlepszy na rynku ktory blokuje praktycznie wszystko "Spartan AntyCheat" jest to platny antycheat i kosztuje 25e

Masz może jakieś inne AC? Najlepiej żeby był tańczy niż powyższy i też blokował wszystkie cheaty, darmówki wchodzą w grę, ale rzeczywiście muszą działac. Serwer na około 100 graczy

🙂

Opublikowano

z darmowek to zaden nawet nie patrz XD mialem wszystkie jak sprawdzalem w marcu sa do wyjebania z serwera odrazu (albo przepuszczaja albo Ci takei tpsy robia loopami gowno autorow ze masz na poziomie 15 przy 5 graczach a w najgorszym wypadku to i to)

Uzywalem :

(Uzywam nadal) Spartan AntyCheat - Najlepszy,timingi w kodzie zero gowno linijek zapychaczy i petli robi to czlowiek z glowa z cloudem (czyli laczysz sie do calej sieci antycheata np. na 1 serwerze chlop dostal bana za cos to mozesz ustawci ze u Ciebie tez juz nie wejdzie a ta cala chmura)

Uzywalem

(Uzywalem 1 rok temu)

GodsEye AntiCheat wszystko blokowal ale nie mial chmury ja kspartan i kilka mniej funkcji reszty nie powiem bo nie uzywalem , kazda darmowka do wyjebania to jest pewnoe

Opublikowano
39 minut temu, sk8erace1 napisał:

Serio? Szkoda ci wydać te 115 PLN na dobrego antycheat'a? Jeśli chcesz, żeby Twój serwer nie opierał się tylko na sprawdzaniu graczy, to weź go kup.

No rozuniem, ale na początku nie mogę wydawać takich pieniędzy, bo budżet na to nie pozwala 😕

Opublikowano

Ja Ci powiedzialem z doswiadczenia ze zadnych z tych gowno darmowek nie instaluj to co zrobisz to do od Ciebie zalezy.

Kazda z tych gowno darmowek ale KAZDA ma tak gowniany kod ze bedziesz tracil na optymalizacji + wiekszosc hackclientow nawet tych darmowych przepuszczaja xd

Opublikowano
1 godzinę temu, Jestemkrzychuheh napisał:

No rozuniem, ale na początku nie mogę wydawać takich pieniędzy, bo budżet na to nie pozwala 😕

Jeśli masz reklame i gra dużo osób to kup za jakieś 3 miesiące jak zwróci się z itemshopa, Ale jeśli planujesz że będzie tam grało po 2 osoby to się nie będzie opłacało.

Zalecam sprawdzać samemu z administracją jak nie masz narazie takiego budżetu.

MPCForum Baner (4).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...