Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadery zacinają Minecrafta

AnOnIm3383

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamm, mam problem, zainstalowałem resource pack do minecraft na wersje 1.12.2 i shadery i co około 2 sekundy na dosłownie chwile zacina mi się gra i tak ciągle, zmieniałem te ustawienia w mc na minimalne jednak nic to niedało.
Resource Pack: Pulchra Revisited (darmowa wersja)
Shadery: Chocapic13 V6 Lite

Mam laptopa i jedna karta to  AMD Radeon RX Vega 10 i na niej grałem na początku ale zacinało się więc zmieniłem na drugą lepszą NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti i nic się niezmieniło, dalej zacinało się tak samo co około 2 sekundy. (Jeżeli to coś pomoże to mam 16 gb ramu ale chyba i tak minecraft zużywa 4). Wydaje mi się że to dość dobry zestaw i takie zacinanie nie powinno mieć miejsca, dlatego proszę was o pomoc bo może to w czym innym leży problem.

(Możliwe że jest to problem z przełączaniem się pomiędzy kartami bo na początku miałem z tym problem jednak w menedżerze zadań pokazywało że nvidia działa gdy zanim ją włączyłem nic niepokazywała)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...