Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem z kupnem prezentu

нα¢кєя

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jako iż mam 2 konta (1 z csem i 2 main gdzie mam wszytkie gry) chciałem sobie kupić prezent z 1 konta na 2. Problem pojawia się w tym, że nie mogę tego zrobić (przy płatności wywala mi nieoczekiwany błąd). 

I teraz najlepsze, jako iż mam ponad 500zł na 1 koncie to kupiłem na nim beamng drive i stwierdziłem, że spróbuje wysłać jeszcze raz w prezencie beamng drive i zadziałało. I tu się pojawia pytanie, czy żeby wysłać grę na 2 konto muszę mieć ją na 1 koncie? Teoretycznie mógłbym kupić 2 razy tę samą gierke i potem zwrócić, ale czy steam nie ma jakiegoś ograniczenia jeżeli o to chodzi?

Spróbowałbym napisać do supportu, ale się cykam, że się dowalą o to, że niby gierki reselluję, już nie mówiąc ile bym czekał na odpowiedź.

­

• Aive zmienił(a) tytuł na [Steam] Problem z kupnem prezentu
Opublikowano

Nie, nie musisz mieć gry na koncie żeby wysłać prezent (to by było dziwne w sytuacji gdy np. rodzic kupuje dziecku grę w prezencie - ale sam musiałby ją posiadać)

Jedyne ograniczenie jakie aktualnie jest to wymagane aktywne konto - tj coś kupione - i posiadanie tej osoby w znajomych (bo ludzie resellowali przez e-mail)

Zaś sam support odpowiada zazwyczaj w ciągu 2 dni

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano
Dnia 11.06.2020 o 20:12, kotkowski napisał:

Nie, nie musisz mieć gry na koncie żeby wysłać prezent (to by było dziwne w sytuacji gdy np. rodzic kupuje dziecku grę w prezencie - ale sam musiałby ją posiadać)

Jedyne ograniczenie jakie aktualnie jest to wymagane aktywne konto - tj coś kupione - i posiadanie tej osoby w znajomych (bo ludzie resellowali przez e-mail)

Zaś sam support odpowiada zazwyczaj w ciągu 2 dni

no ta wszystko spełniłem, ale napisałem do supportu i juz mi odblokowali i git wszystko działa

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...