Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy z niedziałającym pluginem PlotSquared - 1.15.2

AnonimSerwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zakupiłem serwer VPS i chciałem zrobić serwer z działkami (creative) ale instalując plugin PlotSquared nie wyświetla mi się pod komenda /pl. Zaznacze że pobieram go na wersje 1.15.2 (v4 PlotSquared) powinno działać a nie działa 😕 Proszę o sugestie czego to może być wina.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. (Pomocna opinia otrzyma like)

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Potrzebuje pomocy z niedziałającym pluginem PlotSquared - 1.15.2
Opublikowano

Witaj, Popróbuj wgrywać inne wersję jeśli masz najmłodszą to powgrywaj starsze wersje i sprawdź czy działa.

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

Podaj Error z konsoli , byla podobna sytuacja gdzie chlop zarzekal sie ze nic w konsoli nie ma,nic nie dziala a okazalo sie ze na pol konsoli wywalilo error od Vault'a na udostepnieniu ekranu xd

I powtarzam jesli wrzuciles do plugins jakis plugin.jar i on sie nie chce wlaczyc ZAWSZE jest ALE TO ZAWSZE JAKIS ERROR

Opublikowano

a97ssj#7675 udostepnisz ekran i kolejnemu trzeba udowodnic ze jak sie nie chce wgrac plugin czyli katalog z configami itd. nasz serwer zwroci informacje ulatwiajaca co jest nie tak.

Opublikowano
3 godziny temu, a97ssjmc napisał:

a97ssj#7675 udostepnisz ekran i kolejnemu trzeba udowodnic ze jak sie nie chce wgrac plugin czyli katalog z configami itd. nasz serwer zwroci informacje ulatwiajaca co jest nie tak.

Zaprosiłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...