Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje skryptu na teleportacje graczy w jedno miejsce

Oliwier4563

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje skrypt na tepanie graczy w jedno miejsce a dokładnie że po wpisaniu przez gracza np. /walka gracza teleportuje na jedne z koordynatów wybranych prze ze mnie, a jeżeli jakiś inny gracz też wpisze np. /walka to go teleportuje do tego gracza ale odsuwa go np. 4 kratki od niego i najlepiej jak by od razu dawało jakiś itemy a te które gracz ma by przechowywało na czas walki (chce zrobić serwer pvp klatki i potrzebuje tego) a jak jeden z tych dwóch graczy zostanie zabity to graczowi usuwa te itemki które dostał i go teleportuje w kordy w których wcześniej był.

jak się nie da za bardzo czegoś takiego zrobić to chociaż tak żeby dwóch graczy tepało w jedno miejsce jednego odsuwało kilka kratek, dawało itemy a te kture ma w qp by przechowywało.

Z góry dziękuje i pozdrawiam 🙂 

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Potrzebuje skryptu na teleportacje graczy w jedno miejsce
Opublikowano

Najlepiej stworzyć 2 punkty (stałe koordynaty zapisane do zmiennej), w które będzie gracza teleportować, aby nie wyszedł poza mapę 🙂

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano
Dnia 5.06.2020 o 11:56, Oliwier4563 napisał:

Ok a na wpiszesz mi taki skrypt ??

musiałbyś dokładniej opisać jak ma to wyglądać

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...