Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączeniem graczy na mój serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie to wykupilem sobie serwer na enderchescie żeby grać że że znajomymi.

Gram na vanilli. Mam problem z ip serwera gdy wchodzę w konfigurację I tam adres serwera czy coś w stylu łatwy dostęp do ip serwera. Mniejsza chodzi o to że nie wiem co zrobic czy mam kupić domenę coś zmienić w ustawieniach gram na shiginimie I zawsze nie miałem problemów z gra że znajomymi A jeśli już miałem to je rozwiazywalem. Wracaj w tym adresie ip po zakupie serwera wyświetla się coś typu mine.game. A powinno być coś w stylu ench.pl przynajmniej tak mial kolega z ktorym gralem. Proszę pomóżcie mi chciałbym z nimi pograć  pozdro. :)

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Problem z dołączeniem graczy na mój serwer
Opublikowano

Żadnej domeny nie kupujesz dostajesz ją za free (która już jest ustawiona na servie)

wszystkie dane podaje na stronie działąją bez zbędenej konfiguracji 

Opublikowano

Dzięki za pomoc ludzie Ale ogarnąłem to już sam poprostu enderchest zmienił tą domenę na inną I musiałem wpisać parę innych ip.

Post nieaktualny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...