Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modyfikacją Twilight Forest

danielor3313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam problem z MODEM Twilight Forest, Otóż problem polega na tym, iż mod został zainstalowany na silniku forge 1.12.2, wersja minecraft 1.12.2 wszystko pięknie. Wchodzę do gry i nic się nie zmieniło tak jakby mod w ogóle nie działał, więc patrze w zakładce " mod" czy owy mod się wgrał i jest wgrany. stworzyłem nowy świat wpisałem komende " game mode 1 ( creative ) " i widzę ze wszystkie itemy z twilight forest są dostępne, więc wziąłem mapkę aby sprawdzić gdzie jest najbliższy boss i problem polega na tym ze podleciałem pod samego bossa a tam nic nie ma kompletnie nic tak jakbym grał na zwykłym świecie bez modów, spróbowałem zrobić portal do twilight forest i nie działa robiłem wszystko tak jak na necie opisują bądź na YT i nie działa, może ktoś podpowiedzieć w czym jest problem? dodam ze mega laguje mi nie wiem dlaczego dopiero jak ustawie wczytywanie chunkow do 4 to da się płynnie grac, komputer slaby nie jest bo COD warzone ciagnie na 110 fps to minecrafta powinien na luzie uciągnąć, kolejny problem to taki ze wywala mi blue screen po czasie gdy gram w minecrafta 1.12.2 z tym modem. Na  wersji 1.15.2 i na serwerach na których tam gram nie mam żadnego problemu brak lagów brak bluescreena wszystko działa tak jak powinno tylko tu się coś pierdzieli ktoś coś podpowie?

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Problem z modyfikacją Twilight Forest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...