Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem do WarRock

extreme96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Kieruję pytanie do graczy War Rocka.Nie mogę się zalogować do gry i wyświetla mi się taki komunikat,nie wiem o co chodzi bo na stronie loguje się normalnie.

Czy wie ktoś o co kaman?

Snapchat-1088640724.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Nie mogę się zalogować do WarRock
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie robiłeś przypadkiem migracji konta? Z tego co orientuję zmieniły się troszkę serwery oraz właściciel i teraz wszystkie konta zostały przeniesione. Jak sama wiadomość mówi: Prośba o migrację jest w trakcie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

pewnie migrują Ci konto, cierpliwości 🙂

Ehhhhh co się stało z działami WarRock i Combat Arms .... już 9 lat nie odwiedzałem stronki, a tu takie zmiany... gdzie te czasy, w których cheaty płynęły po forum 😞 i grało się całymi tygodniami 🙂

WarRock przy Wigilii, Wielkanocy, szkoda tego czasu bo teraz widzę, że go zmarnowałem, nie popełniaj tego samego błędu ucz się programować 🙂

Uczę teraz programowania i widzę, że z roku na rok coraz mniej wiedzy mają młodzi programiści (nie wszyscy oczywiście).

Pozdrawiam Odys

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z logowaniem do WarRock

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...