Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF3 na PS3 Slim - problem z trybem multiplayer

techpsyho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze!
Wczoraj w końcu po długim planowaniu zakupiłem sobie PS3 Slim z dyskiem 300GB i grą BF3 z polskim dubbingiem.
Konsolę przywróciłem do ustawień fabrycznych, sformatowałem, bez problemu skonfigurowałem na nowo i zainstalowałem grę. Tutaj zaczyna się mój problem - o ile w kampanię mogę grać bez problemu to jeśli wejdę w jakąkolwiek zakładkę związaną z internetem - gra się zamraża i jedyne co można zrobić, to wyłączyć ją przez XMB. Nie pojawia się żaden komunikat o zalogowanie etc. Wygląda to identycznie jak na tym filmie:

Pobrałem ze Store online passa, reinstalowałem grę, reinstalowałem Store (bo za pierwszym uruchomieniem zamroził mi konsolę) i dalej to samo. Jakieś pomysły?

Region w konsoli jest ustawiony na Polskę, siła sieci Wi-Fi w ustawieniach jest pokazywana na 100%, nie mam możliwości podłączenia po kablu.

Proszę pomóżcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...