Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty do napisana pluginu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie, chodź nie wiem czy w dobrym dziale piszę.

Szukam programisty lub osoby/osób, mniej więcej która/e wiedzą co i jak i jest w stanie napisać dość duży projekt na cały tryb gry.

Posiadam ściśle określone wytyczne z projektem jak ma wyglądać cały plugin(tryb) i całość mogę przesłać tylko osobą które chciały by podpisać umowę.

Umowę chcę napisać ze względu iż plugin który będę chciał zakupić, a dokładnie kod chciał bym objąć prawami autorskimi aby pluginy o podobnym kontekście nie miały prawa bytu, a co za tym idzie sam kod który zakupie w pluginie w 100% należał po zakupie do mojej osoby.

Cząstkowe dane dotyczące czego ma dotyczyć plugin lub co ma mniej więcej zawierać mogę przekazać jeszcze przed podpisaniem umowy.

Jak widać oferta podejrzewam jest tylko dla osób które czerpią zysk z programowania, sam podejrzewam iż plugin jest w stopniu średnio zaawansowanym i mniej więcej jest to plugin który miał by działać podobnie np do gildii z kilkoma dodatkami.

Pozdrawiam i czekam na jakieś zgłoszenia.

Wiadomości prosił bym przesyłać w formie wiadomości do profilu a nie koniecznie pod postem. Dziękuję.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...