Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OneAI - wielofunkcyjny bot

LeQuLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot OneAI 

Bot OneAI to powstający potężny bot na Discorda, kolejny bezsensowny bot co nie? Otóż nie! Będziemy mieli masę funkcji, które ma wiele botów, a my będziemy mieli je w jednym  Na początku będziemy połączeniem botów: invite.ovh i craftedstats. Invite.ovh służy do spersonalizowanych linków zaproszenia na Twój discord a craftedstats jest od statystyk serwerów Minecraft! W następnych dniach zostanie dodana ekonomia, komendy moderacyjne, administracyjne i wiele wiele więcej! Zapraszamy na nasz serwer, który nie jest jeszcze w pełni zrobiony i dostępny, ale możecie już oczekiwać! 
Zaproszenie na nasz Discord:

https://discord.gg/R5jS6gM

• Aive zmienił(a) tytuł na OneAI - wielofunkcyjny bot
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Start bota już 06.06.2020r o godzinie 16:00! O tej godzinie damy link do zaproszenia bota na naszym Discordzie, oraz otworzymy naszą stronę 😄

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja:

- naprawiono znane problemy, wdrożono poprawki,

- dodano nowe rzeczy, które są zapisywane w logach - np. nowi użytkownicy, komendy moderacyjne które zostały użyte,

- zostały dodane komendy moderacyjne,

- komenda "pogoda",

- komendy tzw. "Zabawa/Fun"

Oraz wiele więcej!

Opublikowano

Śmierdzi mi scamem. 

Takie pytanie, po cholere kopiujesz funkcje z botów laczac to w jedno, jak rożnicy nie robi czy jest 1 bot czy x.  Poza tym nikt mądry nie da jakiemuś randomowi dostepu do swojego discorda.
Lepiej napisac coś, czym bot bedzie sie wyróżniał.

Opublikowano
3 godziny temu, TheMajster napisał:

Śmierdzi mi scamem. 

Takie pytanie, po cholere kopiujesz funkcje z botów laczac to w jedno, jak rożnicy nie robi czy jest 1 bot czy x.  Poza tym nikt mądry nie da jakiemuś randomowi dostepu do swojego discorda.
Lepiej napisac coś, czym bot bedzie sie wyróżniał.

Nie jesteśmy scamem. Gdybym scamował to bym nie posiadał wysokich posad na wielu serwerach/forach, jestem dość zaufaną osobą na Discordzie itd. Chcemy to zrobić, bo nikt się nie podjął takiego czegoś 😄 Randomem nie jestem. Nie znasz mnie po prostu, na MPC mało się udzielam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...