Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Outdated spigot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ktoś wie co poradzić na tę wiadomość z konsoli? Próbowałem postąpić zgodnie z instrukcjami zawartymi w tym linku, ale w którymś momencie się gubiłem i tylko zaśmiecałem mój komputer i serwer.

xd2.png

Opublikowano

Outdated spigot znaczy ze aktualna wersja spigota jest stara i trzeba pobrać nowa (ale nie musisz).

Serwer się normalnie włącz,  z ostatniej linijki możesz wyczytać ze ładuje już biblioteki.

Opublikowano
22 minuty temu, Insigin napisał:

Outdated spigot znaczy ze aktualna wersja spigota jest stara i trzeba pobrać nowa (ale nie musisz).

Serwer się normalnie włącz,  z ostatniej linijki możesz wyczytać ze ładuje już biblioteki.

Wiem co to znaczy, chciałem zapytać czy da się coś na to poradzić. Wolałbym jednak mieć aktualny silnik, no i te 20 sekund przy restarcie bywa irytujące

Opublikowano
17 minut temu, hawK13 napisał:

Wiem co to znaczy, chciałem zapytać czy da się coś na to poradzić. Wolałbym jednak mieć aktualny silnik, no i te 20 sekund przy restarcie bywa irytujące

Jeśli nie chcesz tego opóźnienia, zaktualizuj spigota.

Polecam jednak zaktualizować do najnowszej wersji danej wersji XD, chociaż mniej błędów będzie.

Możesz tez dodać -DIReallyKnowWhatIAmDoingISwear do flagi startowej. Zmniejszy to czas startu

Opublikowano
10 minut temu, Insigin napisał:

Jeśli nie chcesz tego opóźnienia, zaktualizuj spigota.

Polecam jednak zaktualizować do najnowszej wersji danej wersji XD, chociaż mniej błędów będzie.

Możesz tez dodać -DIReallyKnowWhatIAmDoingISwear do flagi startowej. Zmniejszy to czas startu

Sęk w tym, że mam najnowszą wersję z oficjalnej strony spigota i to nadal mi wyskakuje

Opublikowano
9 minut temu, hawK13 napisał:

Sęk w tym, że mam najnowszą wersję z oficjalnej strony spigota i to nadal mi wyskakuje

Napisz do mnie na Discord KATZE#9412.

Szybciej sie tam dogadamy 

Opublikowano
5 minut temu, a97ssjmc napisał:

Po prostu wgrales BuildTools prawdopodobnie, wgraj samego spigota/papera.

Własnie przez BuildTools jest lepiej bo masz pewność ze dany plik serwerowy jest aktualny.

Opublikowano

a ja Ci powiem ze jak tydzien temu ten je**** BuildTools pobieralem jakos tydzien temu to ciagle tak mialem. Pobralem sobie papera z oficjalnej i nic nie tak 😉

Opublikowano
25 minut temu, a97ssjmc napisał:

a ja Ci powiem ze jak tydzien temu ten je**** BuildTools pobieralem jakos tydzien temu to ciagle tak mialem. Pobralem sobie papera z oficjalnej i nic nie tak 😉

Dziwne ja moment temu pobrałem przez BT i nie wyskakiwało mi ze jest  Outdated.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...