Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świątynia Zodiaku - potrzebne informacje

Darwin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Mam pytanie co do Świątyni Zodiaku.
Czy macie jakieś poradniki, ewentualnie sami jesteście skłonni napisać jak się uzbroić na tego runa, czego potrzeba, jak najlepiej tam zarabiać.
Sam osobiście mam 120/105 z full eq pod meleye, ale szczerze nie potrafię się ogarnąć na zodiaku xD I tutaj właśnie taka moja prośba, bo bardzo mało takowych informacji znajdę w internecie 🙂

Byłbym bardzo wdzięczny za wytłumaczenie czego potrzebuje, ile osób jest potrzebnych na dany portal itd.
Gram na serwerze Europe (gameforge - europa zachodnia).

Matematyk to ślepiec w ciemnym pokoju szukający czarnego kota, którego tam w ogóle nie ma.

Karol Darwin

Opublikowano

Z tego co wiem to są różne rodzaje zodiaków, w sensie na różne żywioły.

Myślę że taliki, dobra alchemia i z buffem da radę wysolować dunga.

apBVFJp.png

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to jest mnóstwo materiałów na ten temat na youtubie. Myślę, że gdybyś przeanalizował kilka filmików to zebrałbyś wszystkie potrzebne Ci informacje.

Opublikowano

@ChanellMaciek33 To akurat wiem, alchemia jest, talizmany na każdy żywioł zrobione 😛 Bardziej chodzi mi o taki najpoprawniejszy tutorial.
@AntiveJeżeli zalinkujesz mi chodź jeden, w którym wyjaśnione są kwestie to stawiam Ci kawę, bądź piwo co wolisz XD Ale 99% rzeczy, które już oglądałem opierają się na robieniu zodiaka i nie wnoszą żadnych informacji do tego jak mam się przygotować, co najwyżej mogę popatrzeć na itemy jakie ma osoba robiąca xD zauważyłem, że warto po prostu czekać na jakiegoś live'a i pytać się w trakcie (tak dowiedziałem się czego potrzebuje na hydre) 🙂

Matematyk to ślepiec w ciemnym pokoju szukający czarnego kota, którego tam w ogóle nie ma.

Karol Darwin

Opublikowano
9 godzin temu, Darwin. napisał:

@ChanellMaciek33 To akurat wiem, alchemia jest, talizmany na każdy żywioł zrobione 😛 Bardziej chodzi mi o taki najpoprawniejszy tutorial.
@AntiveJeżeli zalinkujesz mi chodź jeden, w którym wyjaśnione są kwestie to stawiam Ci kawę, bądź piwo co wolisz XD Ale 99% rzeczy, które już oglądałem opierają się na robieniu zodiaka i nie wnoszą żadnych informacji do tego jak mam się przygotować, co najwyżej mogę popatrzeć na itemy jakie ma osoba robiąca xD zauważyłem, że warto po prostu czekać na jakiegoś live'a i pytać się w trakcie (tak dowiedziałem się czego potrzebuje na hydre) 🙂

Skoro posiadasz już talizmany na każdy możliwy żywioł to z pewnością wiesz, że każdego dnia, w każdym z portali działa inny żywioł. Rozwiń proszę co Ci miałeś na myśli pisząc "najpoprawniejszy tutorial". Dla mnie to brzmi jakbyś próbował się dowiedzieć jak prawidłowo najszybciej przejść Zodiaka.
Nie piję kawy ani alkoholu! To prawda, większość filmików polega na samym przechodzeniu dungeonu niżeli tłumaczeniu jak należałoby się poprawnie na niego przygotować. Tylko widzisz,  ja sam nie bardzo rozumiem co masz na myśli, przygotować się... o przedmiotach jak i ich bonusach chyba nie trzeba Ci mówić, sam wiesz, że to możesz zobaczyć na niejednym filmiku, odpały chyba również możemy sobie darować i... 
Jeśli zależy Ci na czasie to hm, zrób wywiad środowiskowy, popytaj innych graczy i zbierz to wszystko do kupy. Choć myślę, że na to również już wpadłeś.
Co do zarobku to nie wiem jak teraz ale wcześniej bronie i zbroje zodiaku szły za całkiem fajną sumkę, szarfy, a reszta to tak naprawdę sam syf, potki, zielone miksturki i surowe cory.

Opublikowano

@AntiveSkróćmy trochę moją myśl - chodzi mi głównie o portale, który jest najłatwiejszy do przejścia, a z którym będzie najwięcej problemu. Bo sprawdzałem portale ognai na które mam największy resistance + siłę ognia i gdzie myślałem ze dam sobie radę przynajmniej z pierwszym bossem (przy 90% fire res ) to zjadł mnie jak ciastko 😄 
Mówię o różnym "poziomie trudności", ponieważ słyszałem, ze portal mroku jest najłatwiejszy 😆

Karol Darwin

• Aive zmienił(a) tytuł na Świątynia Zodiaku - potrzebne informacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...