Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie można zamówić sklep serwerowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym dodać do serwera sklep w którym będzie można kupić unbana oraz rangę Vip która będzie chroniła od bana, mam domenę oraz aktywne konto na hotpay wiem ze potrzebuje jeszcze hostingu i najważniejszego czyli samego sklepu i tu moje pytanie, gdzie mogę zamówić taki sklep?

Widziałem że są osoby zajmujące się tym i chciałbym żebyście mi kogoś polecili albo jeśli jest tu ktoś kto robi takowe sklepy to konkat pv

Chodzi mi żeby to było proste, przejrzyste i działające, żadnych wodotrysków nie potrzebuje.

Opublikowano
3 godziny temu, Anan4sek napisał:

Witam chciałbym dodać do serwera sklep w którym będzie można kupić unbana oraz rangę Vip która będzie chroniła od bana, mam domenę oraz aktywne konto na hotpay wiem ze potrzebuje jeszcze hostingu i najważniejszego czyli samego sklepu i tu moje pytanie, gdzie mogę zamówić taki sklep?

Widziałem że są osoby zajmujące się tym i chciałbym żebyście mi kogoś polecili albo jeśli jest tu ktoś kto robi takowe sklepy to konkat pv

Chodzi mi żeby to było proste, przejrzyste i działające, żadnych wodotrysków nie potrzebuje.

1. serwer masz na hostingu czy VPS?

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Zatem musisz zakupić hosting strony www (np. ovh) oraz oczywiście odpowiedni sklep 🙂
Możesz zamówić takowy autorski lub od np. bojawiem55.pl 

Opublikowano

to ze ja muszę kupić hosting to ja wiem xd przecież napisałem w temacie, autorki od kogo? a na bojawiem55.pl będą te opcje?

Opublikowano
Dnia 15.05.2020 o 13:55, Anan4sek napisał:

to ze ja muszę kupić hosting to ja wiem xd przecież napisałem w temacie, autorki od kogo? a na bojawiem55.pl będą te opcje?

pełno jest firm, które robią strony internetowe, wystarczy wyguglować coś, oferują integrację z hotpay, ale tanio nie będzie,

ten gotowy itemshop jest na pewno tańszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...