Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. W tym pluginie można zbierać wszelkiego rodzaju statystyki dla gracza, ale czy można je posegregować w wielkości od najwyższej do najniższej? Jeśli nie, to mógłby ktoś polecić plugin, który może mi zbierać różne statystyki a ja mogę zrobić z tego top czegoś tam?

Dzięki z góry za odpowiedzi.

Opublikowano

Z pluginu Vault możesz uzyskać top pieniędzy i używać placeholdera %vault_eco_top_balance_<pozycja gracza w topce>%. Jeśli chcesz dostać top zabójstw to możesz użyć pluginu BattleTracker i skorzystać z placeholdera %bt_pvp_top_wins_<pozycja gracza w topce>_name%

Opublikowano

Dzięki. Można coś poradzić gdy chcę robić topki np. wykopanego stone, cobbla, online albo przebytych kratek? Coś w tym stylu. Wolałbym nie instalować oddzielnego pluginu do każdej topki

• 3 lata później...
Opublikowano

Polecam plugin AjLeaderboard on zbiera wszystkie staystyki graczy (aby plugin zebrał statystyki musi być gracz na serwerze chociaz 1 raz), aby dodać takową topkę musisz znaleźć placeholder do tej topki np. jak chcesz mieć topke wykopanych bloków to placeholder wygląda następująco: `%statistic_mine_block%`, aby stworzyc taką topkę na hologramie musisz użyć następujących komend: `/holo create <nazwa hologramu np. Wykopanebloki>`, `/holo line set 1 1 1. %ajlb_lb_statistic_mine_block_1_name% - %ajlb_lb_statistic_mine_block_1_value%`, `/holo line add %ajlb_lb_statistic_mine_block_2_name% - %ajlb_lb_statistic_mine_block_2_value%` i jeśli chcesz dawać więcej miejsc to powtarzasz ostatnią komendę tylko w miejscach gdzie są cyfry wpisujesz miejsce na podium.

• 3 miesiące temu...