Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.15.2][Dungeons]Nocturno.PL

a97ssjmc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NocturnoMC

IP:  Nocturno.PL

Sloty: 100

KOMPLETNIE ZADNEGO PAY2WIN ANI INNYCH ZAKUPOW PREMIUM

logo.png.df3c987ba66e88a0ab51aaf9d44e5328.png

✍ Informacje o serwerze ✍

➤ Wersja: 1.15.2 Paper

➤ System dungeonow z bossami a z nich zdobywanie rang

*(Na NocturnoMC jest az 5 dungeonow a z nich az 5 rang! Tylko zabijajac bossa zdobywasz range)

➤ Ekonomia

*(zbalansowana,drop monet z mobow,handel z npc jak i innymi graczami w domu aukcyjnym)

➤ Drop surowcow z stone'a

➤ Realistyczne scinanie drzew

➤ Brak limitow na moby,zwierzeta itd.

➤ Eliminacja bledow od minecrafta

*(Kopiowanie oslami,lagujace chunki itd.)

➤ Plecaki

*(Zdobywanie wyzszej rangi powieksza nasz plecak)

➤ Nowe przedmioty

*(Dropiace z bossow dodajace nam doatkowe serduszka itp.)

➤ Stabilna maszyna i serwer 24/7

*(Przerwy techniczne przeprowadzamy maksymalnie na 30  minut i to w nocy aby wgrac poprawki/nowe elementy z testowego serwera)

➤  System druzyn

➤ Nielimitowana ilosc dzialek

➤ Globalne PVP

*(Nawet na  wlasnej dzialce nie mozemy czuc sie bezpiecznie)

➤ Podkrecane zwykle moby + respawn nowych na calym swiecie

➤ Brak TOTALNIE uslug premium,vipow i innych "ulatwien" ktore inne serwery Wam oferuja dlatego NocturnoMC jest jedynym survivalem i prawdziwym

➤ Aktywna administracja

➤ SYSTEM ZWIERZAKOW (NOWOSC)

✍ Wideo z serwera ✍

✍ Dodatkowe ✍

➤ Discord

https://discord.gg/FBXYkfJ

➤ WWW

w przygotowaniu....

Zapraszamy goraco wszystkich "Swiadomych" graczy do zagrania u nas i nie gonienia sie w wyscigu pay2win 🙂

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.15.2][Survival]Nocturno.PL
Opublikowano

Zanim wbijecie na serwer to admini, którzy "grają normalnie TELEPORTUJĄC SIĘ GDZIE CHCĄ" wybiją wam wszystko, więc serdecznie nie polecam, administracja tutaj chyba za bardzo zrobiła serwera dla siebie niż dla graczy i chce się poczuć lepsza, nie pozdrawiam

Opublikowano

Hmmm bardzo ciekawe rzeczy tu mowisz kolego. Administracja nie moze uzywac /tp oprocz mnie a ja nie mam czasu by Ci cokolwiek "wybijac" moze podasz nick 🙂

Opublikowano
Dnia 21.05.2020 o 21:09, a97ssjmc napisał:

Kolejny boss dodany. Zapraszam do gry z nami ! 🙂

dlaczego patrząc na czat, ukazałeś hasło osoby która może tego sobie nie życzyła poprzez UltimateModeration?

ps: według mnie na pokazie bossa nie powinieneś mieć godmoda i używać fly, bo jednak pokazujesz jak sie z nim walczy i ktoś może być ciekawy jakie obrażenia on zadaje.

więcej osób trzeba na serwerze poniżej UwU

craftcade.png

Opublikowano

Mamy inna polityke na serverze , tak wiem ze pokazalem haslo lecz to byla osoba ktora reklamowala wiec nawet nie wycinalem. Pokazuje im bossy bo sa silne, trzeba sie natrudzic i czasu poswiecic zeby nazbierac i dojsc do lastbossow wiec zawsze pokazuje im kilka rzeczy.

Opublikowano
2 minuty temu, a97ssjmc napisał:

Mamy inna polityke na serverze , tak wiem ze pokazalem haslo lecz to byla osoba ktora reklamowala wiec nawet nie wycinalem. Pokazuje im bossy bo sa silne, trzeba sie natrudzic i czasu poswiecic zeby nazbierac i dojsc do lastbossow wiec zawsze pokazuje im kilka rzeczy.

Ktoś, kto może już tam być może być poprostu carry'owany przez lepszych graczy, a jakby był sam to nie wie z czym ma do czynienia - damage od bossów może być ogromny a on może nie mieć ekwipunku.

craftcade.png

Opublikowano

Wejdz na server , dojdz do tego bossa i pisz opinie dziekuje. Jak sam widzisz trzeba cokolwiek ogarnac,zmieniac z zbroi na elytre oraz przejsc szereg bossow by wogole moc na tego sie wybrac ale dziekuje za opinie i odswiezanie. Jest to bardziej zlozone.

Opublikowano
4 minuty temu, a97ssjmc napisał:

Wejdz na server , dojdz do tego bossa i pisz opinie dziekuje. Jak sam widzisz trzeba cokolwiek ogarnac,zmieniac z zbroi na elytre oraz przejsc szereg bossow by wogole moc na tego sie wybrac ale dziekuje za opinie i odswiezanie. Jest to bardziej zlozone.

nie trzeba dziękować, ale nie wejde na serwer na którym administracja sama sobie ułatwia grę - rozumiem gdyby trzeba włączyć goda i fly przy np obserwowaniu cheatera - ale żeby cheatować na pokaz

craftcade.png

Opublikowano

Co to sa za bzdury teraz co wypisujesz? Wlaczylem god'a i fly zeby pokazac jak wyglada przykladowy boss jak zawsze to im robie na discord. XD. Sam gram normalnie i do tego bossa za nim dojde to tak jeszcze z tydzien. 

Opublikowano
6 minut temu, a97ssjmc napisał:

Co to sa za bzdury teraz co wypisujesz? Wlaczylem god'a i fly zeby pokazac jak wyglada przykladowy boss jak zawsze to im robie na discord. XD. Sam gram normalnie i do tego bossa za nim dojde to tak jeszcze z tydzien. 

przeanalizuj dokładniej moje zdanie - poza tym, na końcu twojego "pokazu" widać że specjalnie wpadasz do voida, mogłeś chociaż wyłączyć goda i pokazać jak sam umierasz. Wtedy nie miał bym z tym "pokazem" żadnego problemu

edit: widać, jak na początku "pokazu" miałeś włączonego goda, i creative. po co był ci god do creative?

craftcade.png

Opublikowano

Tak by nie pokazac co jest w "drugim" etapie Pokazuje graczom jakie boss ma umiejetnosci,jak dziala itd. zeby wiedzieli cokolwiek. Chlopie masz problem ze pokazalem ludziom jak wyglada boss,chwile jakie ma umiejetnosci i masz problem ze uzywalem do tego fly'a i goda xd to byla moja ostatnia odpowiedz sadzac po Twoim profilu,znajmosci i innych rzeczy. Moze zrob ankiete na temat czy powinienem wlaczac goda i fly na pokazywaniu update lub bossa a nie jaki tryb ma najwiecej graczy. Nie pozdrawiam

Opublikowano
16 minut temu, a97ssjmc napisał:

Tak by nie pokazac co jest w "drugim" etapie Pokazuje graczom jakie boss ma umiejetnosci,jak dziala itd. zeby wiedzieli cokolwiek. Chlopie masz problem ze pokazalem ludziom jak wyglada boss,chwile jakie ma umiejetnosci i masz problem ze uzywalem do tego fly'a i goda xd to byla moja ostatnia odpowiedz sadzac po Twoim profilu,znajmosci i innych rzeczy. Moze zrob ankiete na temat czy powinienem wlaczac goda i fly na pokazywaniu update lub bossa a nie jaki tryb ma najwiecej graczy. Nie pozdrawiam

dałbym reakcje haha ale nie chce ci dodawać reputacji więc nic nie napisze także nie pozdrawiam

craftcade.png

Opublikowano

Kolejny dungeon dodany ! Zapraszamy na nasz survival z dungeonami BEZ KOMPLETNIE ZADNYCH USLUG PREMIUM ANI PLACENIA ! (Performance Check)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nie działa od 2 dni 

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...