Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Prosty skrypt na gui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałbym wam przedstawić prosty ale mysle ze przydatny skrypt na gui do ktorego mozecie podpiac co chcecie jest on przydatny szczegolnie gdy macie kilka pluginow a checie zeby znajdowal sie w jednym miejscu np plugin guishop ktory jest bardzo dobry natomiast zeby kupic musisz wpisac shop a zeby sprzedac sell a dzieki temu skryptowi mozesz miec to w jednym miejscu.

A tutaj sam skrypt:

https://pastebin.com/hiJsKr8u                                                                                                           

Opublikowano

Skrypt słaby, bardzo początkujący. Korzysta ze zbugowanej metody wyświetlania przedmiotów w GUI:

format slot <numer>

Nie polecam tej metody, można kopiować  dzięki niej itemy.

Oceniam 4/10. 

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Dzięki za opinie wiem że nie jest to najlepszy skrypt ale jestem początkującym a też dużo mi to nie zajęło a może komuś to pomoże a jak działa to kopiowanie

Opublikowano
10 minut temu, golombek69 napisał:

Dzięki za opinie wiem że nie jest to najlepszy skrypt ale jestem początkującym a też dużo mi to nie zajęło a może komuś to pomoże a jak działa to kopiowanie

Gdy klikniesz na skrzynkę i wykonasz w tym samym momencie komendę to itemy które powinny się pokazać w gui - pokażą się w skrzynce 

Opublikowano

Myślę, że Ten skrypt jest zbędny(mało zaawansowany), można to samo zrobić w pluginie np. ChestCommands - on przynajmniej się nie baguje i jest prościejszy w obsłudze...

Jeżeli chcesz uzyskać szybszą pomoc, to wbijaj na Discord pomocy technicznej:   https://discord.gg/6GvT6EZ

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Skrypt] Prosty skrypt na gui
Opublikowano
1 godzinę temu, Korsacz napisał:

Myślę, że Ten skrypt jest zbędny(mało zaawansowany), można to samo zrobić w pluginie np. ChestCommands - on przynajmniej się nie baguje i jest prościejszy w obsłudze...

Plugin ChestCommands? Już Skript lepszy :)))) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...