Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MH

SQRWI3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mordeczi

Ponieważ szukam godzinami i marnie mi to idzie... Może ktoś będzie chętny pomoc i dac link do jakiegoś FREE cheat gdzie jest taki odpał że jak bede chodził ibok mobków to sie będa masowo wypierdalać

z góry dzieki za pomoc

Opublikowano
27 minut temu, Hoistone666 napisał:

Jakby jeszcze można było pobrać normalnie lalakera to byłoby spoko

Przecież można normalnie pobrać więc nie wiem co tobie może nie działać

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano

lalaker mam ale podstawowy i nie ma tych takich funkji co by moby padaly .. tylko normalnie dmg hack spd przywolania czyli bez szalu

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam MH
Opublikowano
2 godziny temu, SQRWI3L napisał:

lalaker mam ale podstawowy i nie ma tych takich funkji co by moby padaly .. tylko normalnie dmg hack spd przywolania czyli bez szalu

Dlatego napisałem, za darmo nie znajdziesz.. Każdy chce zarobić na tej grze właściciel serwera jak i twórca cheatów dlatego ta gra tak skończyła 🙂

36 minut temu, Mientki321321 napisał:

sprawdzałeś m2boba? w godzinach 15-16 jest za darmo. ;););)

Tylko że m2bob daje 1h za darmo na serwerach Gameforge

image.png

Opublikowano

szukam czegos co da odpal w chuj ma priw serwy dla zapawy bo tak zawsze gram bez cheats ale dorwac syf serwer i dla zabawy sie pobawic

albo jak by ktoś poratował jakiś  wait dmg hack prosto link to bd wdzieczny

Opublikowano
6 minut temu, SQRWI3L napisał:

szukam czegos co da odpal w chuj ma priw serwy dla zapawy bo tak zawsze gram bez cheats ale dorwac syf serwer i dla zabawy sie pobawic

To z takim odpałem za darmo nie znajdziesz nic (za free masz zwykłe mh od cyca i tyle

Tak jak tu piszą za dobre rzeczy trzeba płacić 😉 

Opublikowano
Dnia 11.05.2020 o 18:06, xAmaZingx napisał:

To z takim odpałem za darmo nie znajdziesz nic (za free masz zwykłe mh od cyca i tyle

A te mh od cyca co miał wbudowany dmg hack w multihacku był taki z tego co wiem 

Dnia 11.05.2020 o 12:08, Hoistone666 napisał:

Jakby jeszcze można było pobrać normalnie lalakera to byłoby spoko

Na internecie można znaleźć stare wersje lalakera ale ciężko ja miałem jakąś starą wersję to po włączeniu normalnie działało jak próbowałem w grze kliknąć f2, żeby sie załadowało wyłaczał się cheat

Opublikowano
1 minutę temu, Martinnes83 napisał:

Tylko że teraz każdy serwer się zabezpiecza przed tym więc nie pośmigasz na tym DMG 

Opublikowano
3 minuty temu, xAmaZingx napisał:

Tylko że teraz każdy serwer się zabezpiecza przed tym więc nie pośmigasz na tym DMG 

No niby nie ale te nowoczesne serwery też się znajdzie gdzie działa i się po używa po bawi i tyle :p 

9 minut temu, Martinnes83 napisał:

No niby nie ale te nowoczesne serwery też się znajdzie gdzie działa i się po używa po bawi i tyle :p 

image.png

Opublikowano
53 minuty temu, Martinnes83 napisał:

Na internecie można znaleźć stare wersje lalakera ale ciężko ja miałem jakąś starą wersję to po włączeniu normalnie działało jak próbowałem w grze kliknąć f2, żeby sie załadowało wyłaczał się cheat

Wyłączał się bo jest już nowsza wersja i v2 nie działa.

50 minut temu, xAmaZingx napisał:

Chłopie ogarnij czcionkę i niepotrzebny spam, DMG działa wystarczy zapłacić (wiadomo komu i gdzie) więc po co wprowadzasz ludzi w błąd?

Dnia 11.05.2020 o 17:06, xAmaZingx napisał:

Za free nawet MH od cyca już nie ruszy (link do download wygasł) .. skoro już dostał odpowiedź to po co kolejny Twój zbędny post? 🙂

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...