Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze Premium Vs Gift Premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć co daje premium bronze- gift code 30 days i chce wiedziec co lepiej kupic, zwykle premium czy to premium gift code

Prosze zeby ktos mi napisal czym sie rozni zwykle od gift

dam 5*

z gory thx

Opublikowano

@UP

ale bez zadnych hacykow?

i gdzie mi przyjdzie ten kod na meila czy w zakladce code? i jaka bron dostane (losowo) ?

i jeszcze jedna sprawa, kupilem juz na swoje konto ok 8 premek zwyklych na 30 dni i nigdy nie dostalem zadnego promocoda, pomozcie jeszcze

@edit:

ale gdzie bede mial ta premke? w code? czy w esn?

Opublikowano

Jeśli kupisz gift code będzie ona w formie promocodu... i będzie w zakładce promocode...

A teraz wytłumaczę Ci ocb z tym giftem...

A więc tak gift code jest to premka którą najczęściej kupuje się komuś np mała forma prezentu... I teraz jeśli kupiłeś tego gifta Ty i dałeś koledze on ją aktywował to Ty dostaniesz losowego promocoda za to ze on ja aktywował

Jeśli zaś sam ją aktywujesz to nie dostaniesz promocoda odrazu tylko będizesz musiał pisać ticketa do k2 aby Ci wysłali jakieś propozycję...

Na tym polega cała róźnica pomiędzy normalną a giftem...

A co do tych 8 premek kiedyś nic już nie wskórasz... nie dostaniesz rzadnych promocodów...

Z tymi promocodami jest taka zasada że go dostaniesz pod warunkiem ze masz premkę na conajmniej połowę czasu ( tzn na co najmniej 15 dni..)

Dziękuję za uwagę mam nadzieję że pomogłem..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

RMCF +:] niewiedzialem o tym;d

DAJ MINUSA

DAJ MINUSA

ehemm.jpgA JA CI PLUSA!

DaJ MiNuSa A Ja Ci PlUsA :) :) :) :P :P [

Opublikowano

aha rozumiem dzieki

ale moge zrobic tak ze przykladowo mam 14 lvl i kupie prem na koncie 1 lvl? (bede mial w zakladce code) i ten kod przepisze sobie i aktywuje go na koncie 14 lvl, i dostane promocoda na ten 1 lvl ale aktywuje go na 14 lvl'u. moge tak zrobic?

Npisalem to po chinsku wiem

Opublikowano

@up

tak powinienes z tego co zrozumialem :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...