Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z WiFi po odpaleniu Windowsa na Macu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem odnośnie wyszukania sieci WiFi na Windows 10, który został zainstalowany na przenośnym dysku, po to aby na MacBooku Air 17,2 przechodzić między systemami. Wszystko sprawnie chodzi, lecz nie znajduje mi aktywnych sieci WiFi. Odnośnie sterowników, pobierałem intelowskie jak i te z realteka (Wireless, bluetooth), ale żaden nie działa i nadal siec nie jest wyszukiwana. Internet natomiast działa, kiedy internet jest udostępniany na złączu USB przez mój telefon. Podczas instalacji "Inter(R) Network Connections" wyskakuje błąd "Cannot install drivers. No Intel adapters are present in this computer". Potrzebuje pomocy kogoś bardziej obeznanego ode mnie, gdyż pewnie ominąłem jakieś tematy lub istotny sterownik. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam serdecznie. Płyta główna to "Mac-937CB26E2E02BB01".

rozwiazane // zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...