Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem SimpleUc

RybekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć nie wiem czy w dobrym dziale ale wyskakuje mi taki błąd w konsoli i serwer lobby nie działa i nie mogę wejść na tryby.

Cytat

[11:55:32] [Craft Scheduler Thread - 2/WARN]: [SimpleUc] Plugin SimpleUc v1.4.5 generated an exception while executing task 13

java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.Server.getOnlinePlayers()[Lorg/bukkit/entity/Player;

at org.mcstats.MetricsLite.postPlugin(MetricsLite.java:285) ~[?:?]

at org.mcstats.MetricsLite.access$200(MetricsLite.java:51) ~[?:?]

at org.mcstats.MetricsLite$1.run(MetricsLite.java:173) ~[?:?]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_12_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:76) ~[spigot-1.12.2.jar:git-Spigot-79a30d7-acbc348]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_12_R1.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:52) [spigot-1.12.2.jar:git-Spigot-79a30d7-acbc348]

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142) [?:1.8.0_121]

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617) [?:1.8.0_121]

at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [?:1.8.0_121]

[11:55:34] [Craft Scheduler Thread - 4/INFO]: [PlaceholderAPI] 173 placeholder expansions are available on the cloud.

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

Hej, na jakiej wersji masz serwer? I zalecam korzystanie z stron jak pastebin czy wklejamy.pl do wklejania logów z serwera i ich udostępniania. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...