Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieć serwerów gier

Wstęp

Piszę ten temat tutaj, ponieważ zaczynamy od serwera minecraft. Posiadamy spore zasoby obliczeniowe, które nie są wykorzystywane. Chciałem coś z tym zrobić... Jednak okazuje się, że samemu wszystko zrobić jest bardzo czasochłonne, a też mam życie. No i dlatego piszę ten temat.

Kogo poszukujemy?

1. Osoby "przestronnej", to znaczy takiej, co ma chociaż podstawowe pojęcie informatyczne (podstawy programowania, sieci, systemy operacyjne, bazy danych itd.) ;
  2. Moderatora forum oraz serwera minecraft.

Co oczekujemy?

1. Najważniejsze jest zaangażowanie oraz chęci;
  2. Innowacyjności w myśleniu, tj. niestandardowe myślenie, wyróżniające się z tłumu;
  3. Dyspozycyjność oraz kontakt są niezbędne;
  4. Minimalny wiek to 18 lat.

Co oferujemy?

1. Dobry kontakt oraz poważne podejście do tematu (choć żartować też lubimy 😄);
  2. Nagrody pieniężne za dobrze wykonaną pracą (osiągnięcie celów);
  3. Możliwość rozwoju na wielu płaszczyznach;
  4. Dobrą zabawę i miłe spędzenie czasu.

Podsumowanie

Liczy się również podejście ludzkie, umiejętności komunikacji czy wyszukiwania różnych informacji. Warto pamiętać o tym, że nawet najmniejszy czyn może mieć wpływ na cały wynik, zatem dokładność i staranność to poszukiwane cechy. Sam parę lat temu inaczej podchodziłem do wielu rzeczy, stąd wiem, że ten wiek 18 lat jest nie bez przyczyny. Wszystkie osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu.

Kontakt

1. Email: [email protected]
  2. Discord: milten22pl#5714

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...