Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - rzucanie czarów Summonerem

Dalik8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczeo skille Pollution, Explosion, Requiem mam wyszarzone i mi nie działają?

Stosowałem już 3 rodzaje książek , na parchment klikałem prawym więc umiem te skille .

O co chodzi ?

Screen(05_04-22_37)-0000.jpg

Opublikowano

Requiem i Explosion to skille z Booka, którego masz w lewej ręce na postaci. Dlatego są nieaktywne, bo najwidoczniej zmieniłeś na innego. Nie wiem tylko dlaczego Pollution jest nieaktywny, bo ja mam ten skill w booku, nawet nie wiedziałem, że on może być do przeczytania w tym Parchment. No, ale nie znam się za bardzo tak chciałem podpowiedzieć, może ktoś więcej napisze, albo mnie poprawi 😉

PS a sorki, nie doczytałem, że używałeś różnych książek i również to nie pomagało, więc szczerze to nie wiem, dlaczego tak się dzieje. To jest jakiś prywatny serwer? Może coś jest zbugowane?

Opublikowano

Problem w tym,  że bez względu którą książkę wezmę ubiorę to żaden z tych trzech skilli nie robi się aktywny. 

Jedynie po ubraniu książki robią się aktywne Weaknes i Innovation

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem - rzucanie czarów Summonerem
Opublikowano
21 godzin temu, wredota napisał:

PS a sorki, nie doczytałem, że używałeś różnych książek i również to nie pomagało, więc szczerze to nie wiem, dlaczego tak się dzieje. To jest jakiś prywatny serwer? Może coś jest zbugowane?

Global - Hellheim

Jakbym chciał pograć czarami to bym sobie SM zrobił.....

Napisałem do WebZenu , zobaczymy co oni na to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...