Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pobrać plugin permissionex?

Kubix606

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, mam pytanie do społeczności tej strony.

A mianowicie z tego co zauważyłem nie da się pobrać permissionsex z oficjalniej story bukkit'a (tworzę serwer bukkit), czy ktoś by mógłby mi poradzić co mam zrobić bo ten plugin jest niezwykle potrzebny i bez niego to nie będzie to samo. Ewentualnie czy ktoś zna podobnie działający plugin na wersje 1.8.8 bukkit.

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Opublikowano

Niestety ale PermissionsEx nie jest juz do pobrania. Mozna go znaleźć jedynie na innych stronkach nieoficjalnych. Jednakże nie jest on polecany do używania gdyż na nowszych wersjach (1.13+) może on zmniejszać wydajność serwera.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jak pobrać plugin permissionex?
Opublikowano
16 godzin temu, Korsacz napisał:

Ja mogę udostępnić Ci go z mojego serwera

Jeśli możesz to poproszę 

Dnia 5.05.2020 o 23:35, norbi_junior napisał:

Niestety ale PermissionsEx nie jest juz do pobrania. Mozna go znaleźć jedynie na innych stronkach nieoficjalnych. Jednakże nie jest on polecany do używania gdyż na nowszych wersjach (1.13+) może on zmniejszać wydajność serwera.

ok, dziękuję za odpowiedź

Opublikowano

Polecam plugin luckyperms wszystko będziesz mógł  skonfigurować sobie używając strony. Bardzo łatwe w użyciu i dużo wygodniejsze od permissionex.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...