Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana Ekipa do stworzenia EasyHC

Diabełek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Cześć wszystkim.

• poszukuje pełnej ekipy do zrobienia serwera EasyHC. Potrzebuje osób które umią poważnie podejść do sprawy i chcą nawiązać współpracę na dłuższy okres. 

• Kontakty potrzebne do współpracy Facebook/Discord. 

• Do pracy nad serwerem potrzebna jest przedewszystkim zgrana ekipa.

• Technika- który będzie moją prawą ręką i będzie mi mógł służyć duża pomocą i będzie podchodził poważnie do sprawy.  Doświadczenie przedewszystkim.

• Administratora- Żeby miał minimum te 17-18 lat żeby również podchodził do sprawy poważnie żeby był cierpliwy pomocny i przede wszystkim żeby miał duże chęci + (Doświadczenie).

• Moderatora- Minimum +16 również takie samo podejście do sprawy jak Administrator.

• ChatMod'a- +14 przede wszystkim tu ważna jest cierpliwość i chęć do pomocy.

• 2 Budowniczych- Którzy chcieli by kontynuować swoje talenty w budowaniu i mają duże doświadczenie w budowaniu. 

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to tak jak napisałem wyżej proszę o poważne podejście do sprawy a nie podchodzenie byle jak. 

Jakby ktokolwiek byłby zainteresowany do współpracy proszę o kontakt na Maila w celu dogania innych informacji. [email protected]

Jeżeli chodzi o jakiekolwiek koszty wszystko biorę na siebie ja.

Pozdrawiam 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...