Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania ekipa do stworzenia serwera EasyHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

• poszukuje pełnej ekipy do zrobienia serwera EasyHC. Potrzebuje osób które umią poważnie podejść do sprawy i chcą nawiązać współpracę na dłuższy okres. 

• Kontakty potrzebne do współpracy Facebook/Discord. 

• Do pracy nad serwerem potrzebna jest przedewszystkim zgrana ekipa.

• Technika- który będzie moją prawą ręką i będzie mi mógł służyć duża pomocą i będzie podchodził poważnie do sprawy.  Doświadczenie przedewszystkim.

• Administratora- Żeby miał minimum te 17-18 lat żeby również podchodził do sprawy poważnie żeby był cierpliwy pomocny i przede wszystkim żeby miał duże chęci + (Doświadczenie).

• Moderatora- Minimum +16 również takie samo podejście do sprawy jak Administrator.

• ChatMod'a- +14 przede wszystkim tu ważna jest cierpliwość i chęć do pomocy.

• 2 budowniczych- kKtórzy chcieli by kontynuować swoje talenty w budowaniu i mają duże doświadczenie w budowaniu. 

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to tak jak napisałem wyżej proszę o poważne podejście do sprawy a nie podchodzenie byle jak. 

Jakby ktokolwiek byłby zainteresowany do współpracy proszę o kontakt na Maila w celu dogania innych informacji. [email protected]

Jeżeli chodzi o jakiekolwiek koszty wszystko biorę na siebie ja.

Pozdrawiam 😉

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukiwania ekipa do stworzenia serwera EasyHC
Opublikowano

Cześć, jakbyś potrzebował kogoś od zarządzania hostingiem i maszyną to pisz śmiało. PW lub dc na profilu

Opublikowano

Ja budowniczym moge zostać niestety nie mam odpowiedniego wieku na administratora mam 11. Ładnie buduję znam sie na komendach kontakt  na discord mfgtv02#0778

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...