Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunnyGuilds na jeden świat

Patrys8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Potrzebuję pluginu FunnyGuilds Tribute (#4.6.0-SNAPSHOT) może być ciut starsza, tak aby działał on tylko i wyłącznie na świecie world. 

Wiem że da się to zrobić tylko trzeba pogrzebać w kodzie, lecz ja tak bardzo się na tym nie znam. Bardzo proszę jeśli ktoś jest już w posiadaniu takiego przerobionego pluginu lub mógłby go dla mnie przerobić to byłbym bardzo wdzięczny za przerobienie mi go. 

Dzięki. 

Opublikowano

Nie - to nie tak. By plugin działał na jednym świecie to potrzebujesz multiverse- core(by taby itd. Się nie przenosiły) i multiverse-inventory (odpowiada za osobny ekwipunek na świecie jaki wybierzesz, np. Ze świata FunnyGuils itemy nie przeniosą się na świat Hub). Jeśli masz dalej problem to mogę wejść i pomóc tobie na serwerze.

Jeżeli chcesz uzyskać szybszą pomoc, to wbijaj na Discord pomocy technicznej:   https://discord.gg/6GvT6EZ

Opublikowano
20 godzin temu, Korsacz napisał:

Nie - to nie tak. By plugin działał na jednym świecie to potrzebujesz multiverse- core(by taby itd. Się nie przenosiły) i multiverse-inventory (odpowiada za osobny ekwipunek na świecie jaki wybierzesz, np. Ze świata FunnyGuils itemy nie przeniosą się na świat Hub). Jeśli masz dalej problem to mogę wejść i pomóc tobie na serwerze.

To potrafię zrobić i mam ogarnięte tylko chodzi o naliczanie punktów za zabójstwa i śmierci tab równiez się nie przenosi 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...