Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka Prośba

skubi025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam do was prośbe czy mógłby mi ktoś tu wrzucić link do g1 za sms jeżeli ktoś nie wie gdzie to jest to:kliknij profil i z prawej strony jest reklama g1 z lecącymi pieniążkami (kliknij to) i chodzi mi o ten link co się wyświetli po kliknięciu.Żeby oszczędzić czasu na odpowiadanie na pytania potrzebny mi ten link bo nie mam tej reklamy, nie wiem dlaczego ale po prostu jej tam i nigdzie indziej nie ma.

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Robisz tak:

Wchodzisz na warrocka strone główną (zalogowany) i klikasz po prawej w banner> Earn G1 credits (gear up for free) klikasz i dalej masz u gory takie jakby okienka nad ramkami z reklamami i tam bdziesz miał ;) Na obrazku masz zaznaczone które :

mpcsms.png

Popróbuj rozne bo niektore tanisze niektore drozsze polecam Boku mobile payment

Pozdro :)

Mam nadzieje ze ci pomoglem.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

jak chesz moge ci dac strone polską gdzie masz też credyty za sms bodajże 800 credytow kosztuje 80 zl

pr0lowek88.png
Opublikowano

rany ludzie u mnie nie ma tej reklamy gdzie lecą te pieniążki!!! ile razy mam to powtarzać!

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

wiem że jest lepiej ale mam 15g1 i brakuje mi 80 żeby dostać promokody i chodzi mi tylko o to

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...