Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.14.4][Survival] Zinkcraft

ProAlekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym Ci przedstawić mój serwer minecraft. Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego posta będziesz miał ochotę pograć na nim ze swoimi kolegami 😉
Serwer jest non-premium, a więc dla wszystkich graczy na wersji 1.14.4
ADRES serwera:
188.40.111.183:30640
Mam kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu serwerów gier minecraft po ponad czteroletniej przerwie
Jednak nigdy wcześniej nie przykładałem większej uwagi do reklamy, które teraz stanowi dla mnie bardzo ważną część startu nowej edycji, gdyż adres się zmienił a gracze byli lojalościowy.
Serwer opiera się na tradycyjnym survivalu, ponieważ zauważyłem, że coraz mniej jest takich serwerów.
Drop z surowców, cuboidy 30x30, Pieniądze za zabicia mobów, sklep na spawnie, w którym można wymienić dolary na itemy i najbardziej rozbudowany plugin na customowe działki z możliwością dodawania przyjaciół.
Serwer posiada też item-shop, który powoli jest rozbudowywany - Chciałbym uniknąć lepszego startu przez osoby z większą ilością dostępnych środków, co
moim zdaniem psuje grę.
Wierzę, że będzie ci się dobrze grało na moim serwerze wraz z ekipą znajomych z którymi wpadniesz na mój serwer 😉
To tyle. Miłego dnia! Have fun!

188.40.111.183:30640

18banner_zinkcraft.png

Minecraft 1.7.2 DayZ Karabiny tu:
>>  IP: Mr.zink.com.pl

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...