Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NameTagEdit - znak płci przed rangą

RybekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ktoś wie jak w nametagedit zrobić aby przy ustawieniu rangi był też za rangą znak płci,

Próbuje wpisywac ale niestety niemoge bo jak ustawiam znak to znika ranga na tabie ale znak jest??

Proszę o pomoc!

Jak coś widziałem takie cos na innym serwerze!

MPCForum Baner (4).png

• Biter. zmienił(a) tytuł na NameTagEdit - znak płci przed rangą
Opublikowano

By ktoś musiał napisać na to plugin. Samym nametag nic nie zdziałasz... To polegałoby na tym, że gracz musi wpisać komendę albo kliknąć coś, by weryfikowało czy jest chłopcem czy dziewczyną. Możesz też sam nadawać takie rangi po nicku - ale to każdemu z osobna. Chcesz to mogę Tobie coś takiego zrobić...

Jeżeli chcesz uzyskać szybszą pomoc, to wbijaj na Discord pomocy technicznej:   https://discord.gg/6GvT6EZ

Opublikowano

Ja bym zrobił komęde że na start wpisujesz kim jestes i to juz zostanie na zawsze i tylko mi chodzi oto bo niemoge ustawić płci bo znika ranga obok a jak ustawie range to znika płeć.

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

Może być to komenda /chlopak lub /dziewczyna, albo w gui np. Kliknie się w niebieską albo różową wełnę. Jak chcesz! Mogę nawet przy tym pomóc, ale to ty decydujesz...

Jeżeli chcesz uzyskać szybszą pomoc, to wbijaj na Discord pomocy technicznej:   https://discord.gg/6GvT6EZ

Opublikowano
12 godzin temu, RybekPL napisał:

Niestety nie to plugin na śluby dla graczy a nie na płeć w tabie!

Tak ale jest tam opcja dodania płci do gracza i gracz sam ją ustawia :)

LotCraft.PL

Wejdź i graj ze społecznością minecraft!

Zbuduj własną wioskę i rywalizuj z innymi!

Opublikowano

Możemy się dogadać na pw odnośnie tego pluginu. Żeby było to na tabie wyświetlane musisz mieć wgrany plugin "TAB"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...