Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wziąć Minehost?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Chciałbym się dowiedzieć czy warto obecnie kupić serwer od tego hostingu.Tak jak już mówiłem,jestem mocno zainteresowany tym hostingiem jednak wyczytałem że ostatnio były różne problemy,a nie wiem jak jest obecnie.Mógłbym prosić kogoś kto posiada u nich serwer o napisanie opinii?

Opublikowano

Jeżeli planujesz stworzenie jakiegoś stabilniejszego serwera, pod więcej niż dziesięć osób, NIE.

Jak już to normalny VPS/Dedyk, żaden hosting pośredni nie jest warty uwagi pod publiczne serwery.

Opublikowano
2 godziny temu, deyxq napisał:

Jeżeli planujesz stworzenie jakiegoś stabilniejszego serwera, pod więcej niż dziesięć osób, NIE.

Jak już to normalny VPS/Dedyk, żaden hosting pośredni nie jest warty uwagi pod publiczne serwery.

Spoko.Ale też mój budżet jest trochę ograniczony a mój serwer dopiero startuje a też jest dużo niewiadomych(np.z VPS 4gb ram) czy wystarczy A też na start nie chce wydawać nie wiadomo ile pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...