Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na bana po użyciu kamermoda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam używałem KamerMod przez może 2 dni. Ale stwierdziłem, że to nie ma sensu. Teraz się zastanawiam czy cheatblocker może wykryć to po logach i że dostanę bana. Co myślicie? Zależy mi na tym koncie wiem że zjebałem sam. Ale teraz jest już za późno i nie wiem czy przekładać eq i zaczynać grę od nowa. Czy nie mam się o co martwić.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szansa na bana po użyciu kamermoda
Opublikowano

Czytałem to:

https://board.pl.metin2.gameforge.com/index.php?thread/154699-faq-dotyczące-blokad-na-podstawie-cheatblocker-przekazane-przez-dyrektora-produk/

Stąd moje wątpliwości. Co o tym sądzicie?

"Nie grałem już od dwóch miesięcy, a mimo to zostałem zbanowany. Jak to możliwe?"

"Wykroczenia nie są powiązane z dniem zbanowania konta. Nasz Cheat Blocker cały czas zbiera dane, które co jakiś czas są analizowane. Bana dostałeś zatem za naruszenie zasad w ostatnim czasie lub z racji powiązań z innym kontem, które używało botów."

Teraz ludzie podobno dostają bany za cheatblocker. np taki CanonjawS z YouTube. Wątpię żeby ten koleś używał cheatów, a dostał perma. Plus to co zacytowałem w poprzedniej odpowiedzi. Trochę nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Ogólnie najbardziej bym chciał, żeby sam @KaMeR1337 się wypowiedział.

Opublikowano
Dnia 28.04.2020 o 09:41, StaryMetińczyk napisał:

Witam używałem KamerMod przez może 2 dni. Ale stwierdziłem, że to nie ma sensu. Teraz się zastanawiam czy cheatblocker może wykryć to po logach i że dostanę bana. Co myślicie? Zależy mi na tym koncie wiem że zjebałem sam. Ale teraz jest już za późno i nie wiem czy przekładać eq i zaczynać grę od nowa. Czy nie mam się o co martwić.

Ogólnie wszystko w sumie zależy od szczęścia i pecha ale moim zdaniem nie masz co się bać 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...