Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping w CoD MW

hubi414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jest jakiś sposób na zmniejszenie pingu w cod mw, może ktoś też tak miał i wie co zrobić.
Jak gram sobie na multi to podczas gierki mam zazwczaj 90-100ms(najmniej było chyba 75) na speedtest pokazuje mi w pl jakies 20 pingu, a w europie 50-60, to dlaczego w europejskich serwerach na cod mam po 100 pingu, gdzie w cs normalnie jest 50.

router : huawei 4g pro B535-232 podłączony na kabel. Internet z play

Mogę coś na to poradzić jakoś sam bądź skontaktować sięz dostawcą interetu i oni mogliby coś poradzić z tym pingiem, czy taki mam po prostu internet i nie da rady nic z tym zrobić?

• Aive zmienił(a) tytuł na Wysoki ping w CoD MW
Opublikowano

Zobacz jaki masz ping w innych grach wpisz w cmd ping -t wp.pl i zobacz jaki masz ping. W ostateczności dzwoń do operatora i powiedz że masz ping na poziomie 100ms i czy mogą coś na to poradzić pewnie Ci zresetują z centrali połaczenie i tyle

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Spróbuj skorzystać z ,,lepszego'' VPN i sprawdź jak ping.

Opublikowano

w cs go np mam ping 40-50, tylko w codzie mi tak wzrasta. Druga sprawa to włączyłem sobie pokazywanie fps i pokazuje mi stałe 40 i niezależnie od tego czy mam ustawione na wysokie czy najniższe jest cały czas 40, tak jakby było zablokowane, ale mam ustawione na bez ograniczenia nie rozumiem czemu tak jest.

Jak skorzystać z innego VPN, bo nie ogarniam za bardzo jak to zrobić, jak patrzyłem  to są jakieś stronki z VPN, gdzie trzeba płacić każda ma akurat promocje itp, a wygląda to tak, że śmierdzi scamem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć, może pomogę... W CoD MW trzeba zmieniać Region i sprawdzać gdzie najlepszy ping 🙂

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...