Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję WspółWłaściciela

MagiQ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

😊 Siemka! 😄
Nazywam się Miłosz, mam 15 lat. Prowadziłem dużo serwerów Minecraft, dla znajomych oraz publiczne, i jest to dla mnie generalnie proste. Technikiem będę ja oraz mój znajomy który pomoże mi w całym projekcie serwera. Planuje wykonanie sieci serwerów z 8 trybami. Na początek zaczniemy od 2-3 trybów. Serwer może wynieść do 100zł/msc. Stroną internetową zajmę się ja. Tryby jakie będą na serwerze możesz wybrać sam, dajemy ci pole do popisu. Grafika dla serwera mamy - jest to mój przyjaciel, więc za grafiki płacić nie będę musiał. Budowniczych także mam. Serwer wypali w 100% ponieważ mam dużo osób chętnych które będą grać na serwerze. Mam także pomysł na reklame która działa, ponieważ moje poprzednie serwery były dzięki nie znane. Odpowiadam w komentarzach/priv/discord. Najaktywniejszy jestem na Discordzie: MagiQ#9645
Mam nadzieję, że ciebie przekonałem! 😜

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...