Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawn na lobby

Daniell1605

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , dodalem lobby na serwerze za pomoca mv , dodalem rowniez compas ktorym sie zmienia tryb ale nie wiem jak ustawic aby po wejsciu na serwer respilo sie w lobby , respi mnie tam gdzie ostatnio bylem . i jeszcze potrzebuje pluginu na to aby ekwipunki byly oddzielnie , zeby z jednego trybu nie przenosil sie na lobby.

Opublikowano

/mv setspawn 

Wtedy za każdym razem jak ktoś pojawi się na danym świecie to będzie go respiło w miejscu gdzie ustawiłeś spawn tą komendą 😉 

Opublikowano
45 minut temu, Blox61 napisał:

/mv setspawn 

Wtedy za każdym razem jak ktoś pojawi się na danym świecie to będzie go respiło w miejscu gdzie ustawiłeś spawn tą komendą 😉 

Tak wiem , mzoe zle zrozumiales , mzoe zle napisalem , chodzi o to ze zamiast respic cie w lobby po wejsciu na serwer respi cie odrazu w trybie gry

Opublikowano
8 godzin temu, Daniell1605 napisał:

Tak wiem , mzoe zle zrozumiales , mzoe zle napisalem , chodzi o to ze zamiast respic cie w lobby po wejsciu na serwer respi cie odrazu w trybie gry

Czyli że po wejściu na serwer ma respić w lobby tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...