Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedmioty trafiają do ekwipunku

LO383krystian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze skryptem, mianowicie jak wpiszę /zestawy, a kolega ma otwary ekwipunek to on dostaje te itemki do eq, jak to zmienic?

command /zestawy:
    trigger:
        open chest with 1 row named "&e&oZestawy" to player
        wait 1 tick
        format slot 0 of players with 1 steak named "&3Jedzenie" to run [make player execute "kit jedzenie"]
        format slot 1 of players with 1 golden sword named "&6Vip" to run [make player execute "kit vip"]
        format slot 2 of players with 1 diamond sword named "&c&lSvip" to run [make player execute "kit svip"]
        format slot 3 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 4 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 5 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 6 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 7 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 8 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable

Opublikowano

zamień "of players" na "of player", bo teraz to formatuje eq wszystkim graczom , a nie temu kto wykonuje komendę

Pomogłem ci ? Zostaw Lajka :)

To ty mi pomogłeś /aś? Przyjmij moją wdzięczność :) [i oczywiście lajka :)]

POZDRAWIAM SERDECZNIE! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 24.04.2020 o 01:39, Zongi napisał:

zamień "of players" na "of player", bo teraz to formatuje eq wszystkim graczom , a nie temu kto wykonuje komendę

bzdura

Dnia 23.04.2020 o 17:57, LO383krystian napisał:

format slot 0 of players with 1 steak named "&3Jedzenie" to run [make player execute "kit jedzenie"]
        format slot 1 of players with 1 golden sword named "&6Vip" to run [make player execute "kit vip"]
        format slot 2 of players with 1 diamond sword named "&c&lSvip" to run [make player execute "kit svip"]
        format slot 3 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 4 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 5 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 6 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 7 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable
        format slot 8 of players with 1 black stained glass pane named "&7Brak" to be unstealable

Nie polecam stosowanie tej metody, polecam natomiast używanie poniższej, ponieważ ona nie jest zbugowana 🙂

open chest with 1 row named "&cnazwa" to player
	set player's current inventory's slot 0 to diamond named "&anazwa" with lore "&copcjonalnie"

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...