Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy korzystalibyście? Darmowy, automatyczny item shop do minecrafta

Ksry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję stworzyć automatyczny item shop dla każdego serwera minecraft. Proszę o ostrą krytykę i jeśli coś takiego już istnieje to linki 🙂 Dzięki

Instrukcja instalacji:

- rejestracja na stronie minesklep.pl (imię, nazwisko, pesel, dane do wypłaty, dane serwera)

- (opcjonalne) podłączenie domeny lub skorzystanie z gotowej: nazwaserwera.minesklep.pl

- konfiguracja sklepu w panelu online

- instalacja i konfiguracja pluginu na serwerze (możliwa automatyczna konfiguracja na podstawie danych podanych przy rejestracji)

Co można kupić:

- rangę, w tym czasową (wymagana odpowiednia wtyczka z permissions na serwerze)

- itemy

- unban

- whiteliste

- jestem otwarty na propozycje

Działanie sklepu:

- dostęp do panelu zarządzania, gdzie można edytować przedmioty, wygląd i szablon sklepu

- możliwość edycja treści, w przyszłości widgety jak rankingi, statystyki kupujących, cokolwiek sobie zażyczycie

- kupno bez logowania: klikasz KUP na przedmiot, podajesz nick, płacisz, odbierasz

- (opcjonalne/do ustalenia) komenda /odbierz do odebrania przedmiotów

Koszt:

- rejestracja i prowadzenie sklepu będzie w pełni darmowe

- prowizja od zarobku, nie więcej niż 10%. im większe zarobki tym mniejsza prowizja + możliwość indywidualnej negocjacji

Rozliczenie (wszystko legalnie!):

- dla uczniów/studentów od 16 do 26 lat umowa zlecenie, ile zarobisz tyle dostajesz na konto (poniżej 18 wymagana dodatkowo zgoda rodzica)

- faktura, np. przez useme.com (wtedy niższa prowizja)

- możliwość dogadania się indywidualnie, np. umową na rodziców czy umową o dzieło

- jeśli projekt wypali mogę starać się o zgodę KNF o robienie przelewów bezpośrednio, bez żadnej umowy

Metody płatności: Myślałem nad SMS + G2Pay (który ma psc, karta, przelew, paypal, blik, etc.), jestem otwarty na sugestie

Plus oczywiście gwarantuję pomoc techniczną, indywidualne podejście i słuchanie społeczności. Działam jako spółka z o.o. i chętnie podzielę się swoim doświadczeniem legalizując wasze serwery!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...