Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vMCShop PayPal problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Borykam się z pewnym problemem związanym ze sklepem vMCShop Basic. Cały proces instalacji przebiegł pomyślnie bez żadnych problemów, skonfigurowałem sklep, dodałem formy płatności czyli sms i PayPal jednak przy próbie zakupienia usługi przez PayPal występuje dziwny błąd. Cały proces przebiega pomyślnie, jednak po dokonanej płatności i po przeniesieniu już z powrotem do sklepu widnieje komunikat: "Płatność przebiegła pomyślnie jednak PayPal musi ją zweryfikować. Odśwież stronę za kilka sekund". Po ponad 30 minutach czekania i odświeżania nic się nie dzieje. Próbowałem już 3 razy jednak dalej nic. Pieniądze trafiają na konto PayPal odbiorcy bez problemu. Na 100% sklep jest połączony z serwerem, ponieważ działają komendy przez konsole RCON. Wie ktoś w czym może tkwić problem? Dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...