Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd powodujący rozłączenie z grą

Tadens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Mam mały problem z League of Legends, otóż od jakiegoś czasu napotykam się na errora, który powoduje rozłączenie z rozgrywką i wymaga ponownego zalogowania się do istniejącej rozgrywki, uciążliwe przy graniu rankedów niestety. Błąd występuje zazwyczaj jeden raz w ciągu jednej gry, a czasami w ogóle. Niestety większość internetowych rozwiązań nie zadziałała. 

Wszystkie sterowniki na kompie uaktualnione, dziś przez noc defragmentację dysku i naprawy rejestru przeprowadzałem.

Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?

• xOstateczny zmienił(a) tytuł na Błąd powodujący rozłączenie z grą
Opublikowano

Niby proste, ale czy odpaliłeś naprawę klienta?

ddszx.png (klikasz w koło zębate nad nickiem i tam powinieneś to mieć)

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

No niestety tak, ale nic nie dało 😕 przeinstalowałem nawet z usunięciem wszystkich plików gry, błąd dalej występuje.

Opublikowano

Próbowałeś zmienić przepustowość łącza? Być może to jest problem po stronie właśnie twojego internetu.

Opublikowano
Dnia 19.04.2020 o 19:45, Tadens napisał:

No niestety tak, ale nic nie dało 😕 przeinstalowałem nawet z usunięciem wszystkich plików gry, błąd dalej występuje.

Jesteś połączony za pomocą wi-fi? Spróbuj podłączyć się za pomocą skrętki, może po prostu gubisz pakiety na wi-fi.

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...