Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam czegokolwiek - Classic lub Amicicia

LoneWolf98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakichś cheatów na Classica, Amicicia, AvalonMT2 lub jakiś inny serwer żeby się pobawić. Próbowałem m2boba ale nie mogę w ogóle tego pobrać (chyba że ktoś wytłumaczy co i jak), link do pobrania multihacka z metin2mody też jest jakiś niemrawy bo przekierowuje mnie na jakieś gównostronki. Jeśli ktoś coś ma to proszę o link lub prywatną wiadomość.

Opublikowano
17 minut temu, LoneWolf98 napisał:

Witam szukam jakichś cheatów na Classica, Amicicia, AvalonMT2 lub jakiś inny serwer żeby się pobawić. Próbowałem m2boba ale nie mogę w ogóle tego pobrać (chyba że ktoś wytłumaczy co i jak), link do pobrania multihacka z metin2mody też jest jakiś niemrawy bo przekierowuje mnie na jakieś gównostronki. Jeśli ktoś coś ma to proszę o link lub prywatną wiadomość.

Wypróbuj jeszcze lalakera

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano

m2bob jest płatny chyba ale przez 1h możesz przetestować tj. od 15 do 16 każdego dnia.

Żeby go pobrać to się musisz zarejestrować u nich na stronce.

metin2mod nie wiem czy zadziała ale obstawiam ze nie, cd przekierowania to gdzieś widziałem wtyczkę do chrome żeby omijało adfly jak znajdę to podeślę.

Możesz przetestować to co kolega wyżej napisał ale on tez płatny i trochę z nim jebania jest przy konfiguracji chodź dobry cheat.

Najlepiej jakbyś do cyca albo kaca się odezwał, oni pewnie maja ale płatny.

Chodź tez jest opcja inna memorybreak

http://www.memorybreak.com/

Opublikowano
17 minut temu, xAmaZingx napisał:

Wypróbuj jeszcze lalakera

Napisałem chyba w poście wyraźnie, że jeśli ktoś coś ma to proszę link. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

13 minut temu, Insigin napisał:

m2bob jest płatny chyba ale przez 1h możesz przetestować tj. od 15 do 16 każdego dnia.

Żeby go pobrać to się musisz zarejestrować u nich na stronce.

metin2mod nie wiem czy zadziała ale obstawiam ze nie, cd przekierowania to gdzieś widziałem wtyczkę do chrome żeby omijało adfly jak znajdę to podeślę.

Możesz przetestować to co kolega wyżej napisał ale on tez płatny i trochę z nim jebania jest przy konfiguracji chodź dobry cheat.

Najlepiej jakbyś do cyca albo kaca się odezwał, oni pewnie maja ale płatny.

Chodź tez jest opcja inna memorybreak

https://www.memorybreak.com/

W takim razie m2bob odpada, bo podejrzewam że jakbym kupił to bym go nie pobrał nawet przez zje*ane przekierowywanie na gównostrony. A masz może link do cyca?

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam czegokolwiek - Classic lub Amicicia
Opublikowano
5 godzin temu, LoneWolf98 napisał:

Napisałem chyba w poście wyraźnie, że jeśli ktoś coś ma to proszę link. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Mimo wszystko trochę ruchu ci nie zaszkodzi leniu 😛

https://v3.lalaker1.net/

5 godzin temu, LoneWolf98 napisał:

W takim razie m2bob odpada, bo podejrzewam że jakbym kupił to bym go nie pobrał nawet przez zje*ane przekierowywanie na gównostrony. A masz może link do cyca?

Dziwne ze cie przenosi na jakieś podejrzane strony przy próbuje pobrania, bynajmniej mi normalnie pobiera go. Nie warto rezygnować z dobrego cheata przez to ze cie przenosi na jakieś randomowe strony reklamowe, w internecie jest wiele wtyczek czy rozszerzeń autorskich ze ci omija taki śmietnik a przekierowuje na wymagana stronę.

CD omijania adfly to w chrome web store możesz poszukać skipperow.

NP. takiego 

https://chrome.google.com/webstore/detail/adfly-skipper/obnfifcganohemahpomajbhocfkdgmjb?hl=pl

Kontakt na PW ci wysłałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...