Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

W przypadku 1.12.2 polecam Zevac Survival Flight. Na inne wersje pewnie coś znajdziesz, ale nie w formie jednego, małego moda tylko zestaw wielu cheatów w formie klienta ;C.

@edit: źle doczytałem, sorki - chiałeś uzyskać GM 1 bez OP'a, tak się nie da ;C Ten mod co napisałem to umożliwia latanie na mniej zabezpieczonych serwerach. Nic więcej.

Edytowane przez AxonCraft

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 15.05.2020 o 11:32, AxonCraft napisał:

W przypadku 1.12.2 polecam Zevac Survival Flight. Na inne wersje pewnie coś znajdziesz, ale nie w formie jednego, małego moda tylko zestaw wielu cheatów w formie klienta ;C.

@edit: źle doczytałem, sorki - chiałeś uzyskać GM 1 bez OP'a, tak się nie da ;C Ten mod co napisałem to umożliwia latanie na mniej zabezpieczonych serwerach. Nic więcej.

da się xd u ytberów jest tylko nie dają linków do tych cheatów

Opublikowano (edytowane)

Ale te filmy to oszukaństwo bo jakby to wygląda tak jakby oni dostali po prostu pozwolenie od adminów inaczej zostali by zgłoszeni szypko przez graczy i w efekcie zbanowani więc to tak naprawdę nie są filmy z cheatowania tylko z gnębienia graczy przez you tuberuw którzy dostali opa. edit: po za tym chyba wystarczająco dający do myślenia jest fakt iż nie można ich znaleść nigdzie na internecie a oni mają je od tak.

Edytowane przez natago
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Cheat na tryb kreatywny
  • 8 miesięcy temu...