Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens F2P na Globalu?

Lolek158624

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, powróciłem po bardzo długiej przerwie (wersja 0,99b) do Mu Online i mam ochotę założyć konto na Globalu. Moje pytanie brzmi czy jako darmowy gracz bez wykupienia czegokolwiek ze sklepu za Wcoinsy będę miał dostęp do wszystkich elementów gry? Wiem że servery GOLD dają lepsze expo i jakieś tam Goblin punty których na darmowym się nie dostaje. Ale bardziej mnie interesuje dostep do wszystkich map, przedmiotów i eventów. Proszę o odpowiedz osoby które tam grają czy jest warto inwestować czas czy lepiej odrazu poszukać sobie jakiegos ciekawego prywatnego servera.

Opublikowano

Według mnie nie ma sensu, przepaść między graczem f2p a p2p jeżeli chodzi o exp jest przeogromna. Na Twoim miejscu wybrałbym jakiś prywatny serwer.

• Aive zmienił(a) tytuł na Sens F2P na Globalu?
Opublikowano

Dokładnie jak cinu pisze ja bylbym za serwerem sezon 5 bez rr tam jeszcze nie bylo rage fightera a byly juz mastery, wrzucic expa z 10 x a master 5x i multiacc max 5 postaci na jedno ip. Chciałbym cos takiego stworzyc ale brak czasu póki co. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...