Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pisanie na chacie w AuthMe

danielwiezlak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam.  Chat działa normalnie, komendy i chodzenie - nie. Styl czatu jest taki jaki ustawiony w EssentialsChat. Przeszukiwałem już informacji na ten temat i było tylko "zmień plugin na xAuth/Crazy login" lub "odinstaluj Factions"

Wszystkie moje pluginy: Plugins (14): SkinsRestorer, WorldEdit, CraftserveAgent, PermissionsEx, AutoMessage, Vault, MyCommand, Multiverse-Core, WorldGuard, Holograms, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, AuthMe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście jestem właścicielem serwera i nigdy bym nie powiedział dobrego słowa o CRAFTSERVE. Ich oferta zresztą jak każda dotycząca nielimitowanego RAMu to pic na wodę. W dodatku jak sam widzisz pluginy nie działają bo oni mają swoje wersje. Polecam hosting TitanAXE http://titanaxe.com/r/25542

LotCraft.PL

Wejdź i graj ze społecznością minecraft!

Zbuduj własną wioskę i rywalizuj z innymi!

Opublikowano
Dnia 28.04.2020 o 21:06, antekbravo napisał:

Osobiście jestem właścicielem serwera i nigdy bym nie powiedział dobrego słowa o CRAFTSERVE. Ich oferta zresztą jak każda dotycząca nielimitowanego RAMu to pic na wodę. W dodatku jak sam widzisz pluginy nie działają bo oni mają swoje wersje. Polecam hosting TitanAXE https://titanaxe.com/r/25542

Generalnie mówię ci, że jesteś żałosny. Reklamujesz gówniany hostingu wmawiając, że lepszy jest gorszy. A pluginów nie brałem od nich tylko ze strony internetowej spigot. Zastanów się Antoś zanim coś napiszesz.

Opublikowano
20 godzin temu, danielwiezlak napisał:

Generalnie mówię ci, że jesteś żałosny. Reklamujesz gówniany hostingu wmawiając, że lepszy jest gorszy. A pluginów nie brałem od nich tylko ze strony internetowej spigot. Zastanów się Antoś zanim coś napiszesz.

Słuchaj Danio, rozumiem jeżeli ktoś nie potrafi się do błędu przyznać lub nie umie skorzystać z WinScp na przykład ale przykre obrażać innych na forach internetowych bo to nie świadczy nic dobrego o człowieku

LotCraft.PL

Wejdź i graj ze społecznością minecraft!

Zbuduj własną wioskę i rywalizuj z innymi!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...